Hλιάδη: Στα δικαστήρια για το παιδί της

16.07.2013
Στα δικαστήρια στέλνει η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη την Αγγελική Ηλιάδη, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν εναντίον της.

Ο λόγος είναι ο Μπαμπίνος τον οποίο η οικογένεια Λαζαρίδη ζητά να βλέπει περισσότερο. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι έχουν να δουν το παιδί από τον Ιούνιο του 2009, αφού η Ηλιάδη δεν επιτρέπει στον 8χρονο να έχει επαφή με την οικογένεια του πατέρα του.

«Δεν έχει δικαίωμα η Αγγελική να μου στερεί το παιδί του παιδιού μου, που είναι δύο φορές παιδί μου. Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Εκείνη μας θεωρούσε οικογένειά της. Τώρα μας ξέχασε; Και δεν μας νοιάζει τόσο για εκείνη, αφού είναι νέα, όμορφη και ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, όσο για το παιδί που δεν το έχουμε δει και μας λείπει. Θέλω το παιδί τώρα που μεγάλωσε να έρθει και να δει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο πατέρας του. Θέλουμε να το δούμε και να σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Έλεος πια!», ξέσπασε στην Espresso η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία.

Τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας και θα συζητηθούν στις δικαστικές αίθουσες στις 29 Οκτωβρίου. Μάλιστα, η οικογένεια ζητά να βλέπει το παιδί τουλάχιστον δύο φορές το μήνα και να επιτραπεί η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Ακόμα επιθυμεί να παίρνει το παιδί Χριστούγεννα, Πάσχα και μερικές μέρες του Καλοκαιριού.