Πρώην Κέιτι Πέρι: "Είχα 9 οργασμούς σε ένα βράδυ"

14.06.2013
Πόσους οργασμούς μπορεί να έχει ένας άντρας σε μια βραδιά; Ε, αν έχεις να κάνεις με τον εκκεντρικό πρώην σύζυγο της Κέιτι Πέρι, Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) κράτα μεγάλο καλάθι.

Ο 38χρονος κωμικός έδωσε μια απερίγραπτη συνέντευξη στο live της Ηuffington Post, όπου απάντησε και στην ερώτηση ''πόσοι ήταν οι περισσότεροι οργασμοί που είχες σε μια μέρα''!

Ο λαλίστατος Μπραντ υποστήριξε πως βίωσε κάποτε μια απίστευτη βραδιά στο Δουβλίνο, όπου οι οργασμοί του έφτασαν του 9 παρακαλώ.

''Ήταν μια τρέλα. Τι βραδιά κι αυτή. Την επόμενη ημέρα ένιωθα εξουθενωμένος. Και δεν μιάμε για το διάστημα που έπαιρνα ναρκωτικά. Ήταν μια βραδιά όταν έκοψα τα ναρκωτικά. Είχα τόση ενέργεια που έπρεπε να την διοχετεύσω κάπου''.

Φυσικά, μην νομίζεις πως ο Ράσελ ήταν μονοφαγάς. Ο κωμικός τόνισε πως θέλει και ο παρτενέρ να είναι χαρούμενος και πρώτα φροντίζει και το άτομο που έχει στο κρεβάτι του, να έρχεται πρώτο σε οργασμό και κατόπιν, αφού έχει εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως άντρας, τότε φροντίζει για την πάρτη του.

Κατά τα άλλα και στην ίδια συνέντευξη, ο Μπραντ μας έδειξε τις ρώγες του, την έπεσε στον οικοδεσπότη Josh Zepps και έφτασε να συγκρίνει το σεξ που κάνεις στον γάμο με το μοναχισμό τονίζοντας:

''Ναι η μονογαμία είναι δύσκολη. Είναι σαν να είσαι μοναχός απλά έχεις ένα παραπάνω!

Δες και το βίντεο!

Κατερίνα Π.