Άνιστον: εμμονή & ντελίριο με τις τρίχες της!

14.06.2013
Η ενασχόληση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τις τρίχες και συγκεκριμένα με το τριχωτό της κεφαλής της, τείνουν να λάβουν διαστάσεις εμμονής.

Σε συνέντευξή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Marie Claire, η Άνιστον παραδέχεται πως ζηλεύει και συνάμα θαυμάζει τα γυαλιστερά μαλλιά της Κέιτ Μίντλετον και απορεί αν τα φτιάχνει μόνη, πράγμα που βρίσκει πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Η ίδια εξομολογείται:

''Όταν τα μαλλιά μου δεν στρώνουν, τα πιάνω σε ψηλό κοτσίδι. Τα μαλλιά μου είναι κυματιστά εκ φύσεως, φριζάρουν όπως όλα τα μαλλιά Ελληνίδων και με τα χρόνια, με το σεσουάρ, τις μπούκλες, τα εξτένσιον, έχουν καταστραφεί!''

Δεν τελειώνει εδώ το δράμα της Τζεν. Η ίδια εξομολογείται πως προσπαθούσε να μακρύνει τα μαλλιά της για πολύ καιρό αλλά δεν τα κατάφερνε. Είχαν γίνει τόσο λεπτά, που έφτασε να χρησιμοποιεί τρέσες για να τα κάνει να δείχνουν πως έχουν λίγο όγκο.

Και μην νομίζεις πως το θέμα μαλλί στο γάμο δεν ταλαιπωρεί την Άνιστον. Παρ' ότι ο γάμος με το Θερού πήρε αναβολή για τα Χριστούγεννα, η Τζένιφερ από ώρα σκέφτεται πως θα πιάσει το τριχωτό της κεφαλής:

''Για το γάμο μου, δεν θέλω κότσο. Ένα πέπλο θα ήταν ό,τι πρέπει και τα μαλλιά να δείχνουν χαλαρά, σαν να έχω ξυπνήσει μόλις''.

Ο hair stylist της ηθοποιού εδώ και χρόνια, Chris McMillian, τονίζει πως θα ξεκινήσει τρεις ώρες (!) νωρίτερα να σουλουπώνει το μαλλί, την ημέρα του γάμου!

Κι αν αναρωτιέσαι κατά πόσον φορεί εξτένσιον στο κεφάλι η Άνιστον, εκείνη χωρίς φόβο παραδέχεται:

''Ναι! Είναι αλήθεια, φοράω εξτένσιον! Τα μαλλιά μου, τα φυσικά μαλλιά μου είναι ξηρά, λεπτά, βαρετά και λίγα''.

Ακόμα και την καριέρα της πήγαν να της στερήσουν τα μαλλιά της σέξι Τζεν. Όπως αποκαλύπτει, στο ξεκίνημά της, ο μάνατζερ της είχε τονίσει πως πρέπει να κάνει κάτι με τα μαλλιά της γιατί έδειχναν χάλια.


Αλλά και στο σχολείο, η 44χρονη σήμερα ηθοποιός τραβούσε μεγάλο – τριχωτό- ζόρι:


''Στο δημοτικό, χρησιμοποιούσα σίδερο για κατσάρωμα και έφτασαν να κάψω μέχρι και το κεφάλι μου. Αργότερα, έφτασα να κάνω ανταύγειες στη μαμά μου με κάσκα και περμανάντ. Μπορεί να έκανα μια άλλη καριέρα αν δεν είχα ασχοληθεί με την υποκριτική''.

Κατερίνα Π.