Κόντρα για το που θα μείνει η Κιμ μετά τη γέννα

14.06.2013
Κόντρα έχει ξεσπάσει στα άδυτα της οικογένειας Καρντάσιαν, σχετικά με το που θα λάβει χώρα η γέννα της Κιμ!

Ως γνωστόν, πριν από λίγο καιρό, τόσο η Κιμ όσο και ο αγαπημένος της Κάνιε πούλησαν τα σπίτια τους. Εδώ ξεκινά την προπαγάνδα της η μητέρας της Κιμ, Κρις στο The Hollywood Reporter, η οποία φαίνεται να πρότεινε στο ζεύγος να μείνει μαζί της μετά τη γέννηση του παιδιού.

Ο Κάνιε Γουέστ πάντως που επιβλέπει την υπό κατασκευή κατοικία στο Μπελ Έαρ, η οποία θα στεγάσει την οικογένειά του στο μέλλον,φέρεται να έχει αρνηθεί ευγενικά την πρόταση της πεθερούλας του.

Η ίδια η Κιμ, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως υπάρχει ένα ξενοδοχείο το οποίο έχει ναυλωθεί για να φιλοξενήσει την ίδια και το μωρό της, για το οποίο δεν έχει καμία ιδέα η μαμά Κρις.

Ουδείς γνωρίζει την αντίδραση της Κρις, πάντως για να προλάβει τις παρεξηγήσεις, ο Κάνιε φρόντισε να εκμυστηρευτεί σε πηγή του HollywoodLife.com πως εκτιμά την πρόταση που του έγινε αλλά θα αρνηθεί, χωρίς να θέλει να προσβάλλει κανένα.

Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες ο ράπερ είχε εξομολογηθεί πως αποχώρησε από το σόου των Καρντάσιαν εξαιτίας των αρνητικών αντιδράσεων που δέχτηκε από φανς του και παρ' ότι αγαπά και στηρίζει την Κιμ.

Επιστρέφοντας στο ζήτημα ''που θα μείνει η Κιμ μετά τη γέννα'', η εφημερίδα Daily Mail, αναφέρει πως το κρυφό ξενοδοχείο της Κιμ και του Κάνιε μάλλον αποτελεί το δεύτερο εφεδρικό σχέδιο του ζεύγους, σε περίπτωση που η συγκατοίκηση με την Κρις τους πνίξει και θελήσουν καταφύγιο αλλού και μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του δικού τους σπιτιού.

Για την ιστορία να πούμε, πως η έπαυλη των Καρντάσιαν χωράει κόσμο και κοσμάκη, φτάνει τα 8.860 τετραγωνικά, αγοράστηκε το 2010 από τον Μπρους Τζένερ έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων και μπορεί να παρέχει στις Κιμ, τον Κάνιε και το μωρού τους όλες τις ανέσεις που ονειρεύονται.

Κατερίνα Π.