"Ο Τζάκσον ήταν απένταρος και παρακαλούσε για δουλειά"

13.06.2013
Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ και τους τελευταίους μήνες της ζωής του. Και αυτά που ακούγονται μόνο ευχάριστα δεν είναι.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της μήνυσης που κατέθεσε η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) εναντίον της εταιρείας AEG που διοργάνωσε τις τελευταίες συναυλίες του –που βέβαια δεν έγιναν ποτέ.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ράντι Φίλιπς (Randy Phillips) ο οποίος μίλησε για μια άκρως συγκινησιακή συνάντηση που είχε με τον Τζάκο στα τέλη του 2008 στο ξενοδοχείο όπου έμενε και υποστήριξε ότι "η οικογένειά του ζούσαν σαν περιπλανώμενοι αλήτες".

"Ξέσπασε σε λυγμούς και εγώ έκανα το ίδιο. Έλεγε πόσο ήθελε να έχει η οικογένειά του μια καλή ζωή και κυρίως ένα δικό τους σπίτι για να ζήσουν", αποκάλυψε ο Φίλιπς τονίζοντας την έκπληξή του ως προς το πού είχε πάει όλη η απίστευτη περιουσία που αδιαμφισβήτητα είχε κάνει όλα τα χρόνια της καριέρας του.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Μάικλ εξήγησε γιατί ήθελε να ξαναγυρίσει στη… δουλειά.

Και βέβαια το αφεντικό της AEG υποστήριξε ότι ο Τζάκσον με τον οποίο συναναστράφηκε εκείνος δεν είχε καμία σχέση με το ανήμπορο και απόλυτα εξαρτημένο από ουσίες άτομο το οποίο παρουσιάζει η οικογένειά του στη μήνυση όπου ζητά υπέρογκη αποζημίωση για τον θάνατό του.

Η μαμά του Τζάκο, Κάθριν, και οι δικηγόροι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι η πίεση που δέχτηκε από την εταιρεία να κάνει τελικά τα σόου, καθώς και η πρόσληψη εκ μέρους της του γιατρού δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (dr. Conrad Murray) οδήγησαν τελικά τον Μάικλ στον θάνατο.