Η καψούρα της Κέιτι Χολμς δεν κρύβεται πια!

13.06.2013
Είναι ερωτευμένη η πρώην κυρία Κρουζ και… φαίνεται!

Οι φήμες που θέλουν τη χημεία ανάμεσα στην Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και τον συμπρωταγωνιστή της, Λιουκ Κέρμπι (Luke Kirby) να έχει μεταφερθεί έντονη και εκτός γυρισμάτων, γίνονται ολοένα και πιο έντονες.

Η 34χρονη σταρ γνώρισε τον 35χρονο συνάδελφό της στα γυρίσματα της ταινίας "Mania Days" όπου συμπρωταγωνιστούν και σιγά σιγά άρχισαν να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Μάλιστα λέγεται ότι ο Λιουκ έχει ήδη γνωρίσει την κόρη της Κέιτι, Σούρι Κρουζ (Suri Cruise).

"Η Κέιτι λατρεύει που μπορεί να είναι ο εαυτός της με τον Λιουκ και απολαμβάνει κάθε λεπτό που περνά μαζί του", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού Grazia υπογραμμίζοντας πόσο προφανές είναι ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Από την πλευρά του ηθοποιού βέβαια, οι φήμες όχι μόνο διαψεύστηκαν αλλά τονίστηκε και ότι "το κορίτσι του είναι η σχεδιάστρια κοστουμιών Άντρεα Σαρούμπι" (Andrea Sarubbi), η οποία όμως δεν φαίνεται να πολυσυμφωνεί.

"Τα πράγματα θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα. Ποιος μπορεί να προβλέψει το μέλλον;", δήλωσε στο περιοδικό η Άντρεα δημιουργώντας ένα ερωτηματικό, όντως.