Σακίρα: Να γιατί λατρεύω τον Τζεράρντ

13.06.2013
Η διάσημη τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της και εξηγεί το γιατί.

Δεν έχει κρύψει ποτέ τον έρωτά της για τον Τζεράρντ Πικέ (Gerard Piqué) η Σακίρα (Shakira). Σε κάθε κοινή τους εμφάνιση δεν μπορεί να κρατήσει μακριά του ούτε τα μάτια, ούτε τα χέρια (!) της.

Μάλιστα, από τότε που έφερε στον κόσμο και τον γιο τους, έχει παραδεχτεί ότι τα δύο αγόρια της είναι ο κόσμος όλος.

"Ο Τζεράρντ έχει τον δικό του κόσμο και αυτός στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο υγιή κομμάτια της σχέσης μας. Ξέρω ότι είναι ο ένας άνθρωπος που βρίσκεται μαζί μου μόνο και μόνο για την αγάπη που μας ενώνει και όχι για κάποιον άλλο λόγο", εξηγεί η 36χρονη Κολομβιανή σταρ τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να προσφέρει στον καλό της [που να μην το έχει ήδη, δηλαδή] εκτός από τη γυναικεία φύση μου, τη θηλυκότητά μου".

Και ο έρωτας δεν σταματά εκεί…

Όπως εξηγεί η Σακίρα ο αγαπημένος της την έκανε –μεταξύ άλλων- να πιστέψει ξανά και στον Θεό, τον οποίο είχε σχεδόν απαρνηθεί.

"Νομίζω ότι μπορείς να αποδείξεις την ύπαρξη του Θεού, μόνο μέσω της αγάπης. Εγώ είχα σχεδόν χάσει την πίστη μου και ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν ανέκαθεν θρησκευόμενη. Όμως για αρκετά χρόνια δεν ένιωθα την αγάπη όπως έπρεπε και έτσι άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και ξαφνικά γνώρισα τον Τζεράρντ. Και βγήκε ξανά ο ήλιος", υποστήριξε η Σακίρα και τα όποια σχόλια περιττεύουν.