Κέιτ & Πίπα: από τ' αξημέρωτα στην ουρά για εισιτήρια

07.06.2013
Ε, αυτό και αν είναι από τα άγραφα. Οι αδελφές Μίντλετον στην ουρά σαν όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς;

Κι όμως, είναι αλήθεια. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) στο "Vanity Fair" μιλώντας ως η νέα "ειδική συνεργάτης" του.

Η 29χρονη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι τον Ιούλιο, θα γράφει στο διάσημο αμερικανικό περιοδικό ως "ανταποκρίτρια του βρετανικού τρόπου ζωής στις ΗΠΑ".

Για αρχή, στο πρώτο τεύχος όπου εμφανίζεται κείμενό της, η Πίπα δίνει "συμβουλές επιβίωσης" για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στο Γουίμπλεντον, που για φέτος ξεκινά στις 24/6.

Ανάμεσα στα διάφορα που λέει λοιπόν –τύπου "μη περπατάς πολύ με ψηλοτάκουνα" (!)- η Πίπα θυμάται τις εποχές που μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της στεκόταν στην ουρά από τις 5 πμ προκειμένου να βρουν εισιτήρια για τους αγώνες.

"Μία από τις αγαπημένες μου εμπειρίες στο Γουίμπλεντον ήταν το 2004, όταν με την αδελφή μου στηθήκαμε τρεις ώρες στην ουρά από τις 5 το πρωί για να βρούμε εισιτήρια των £35 για το κεντρικό γήπεδο", θυμάται η Πίπα τονίζοντας πως "αυτή ήταν η πρώτη της φορά".

Και οι δύο αδελφές Μίντλετον είναι λάτρεις του αθλήματος της αντισφαίρισης και φυσικά τώρα πια δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις θέσεις τους. Οι προσκλήσεις έρχονται πια μόνες τους στα χέρια τους!

Ζ. Κ.