Πάρις Τζάκσον: Μακάρι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου!

07.06.2013
Η μοναχοκόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Δεν τα κατάφερε, ευτυχώς και τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο. Τι την έφτασε, όμως σε αυτή την απόφαση;

Η Πάρις Τζάκσoν (Paris Jackson) δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό και το μαρτυρούσαν όλα. Μπορεί να ανέβαζε αβέρτα φωτογραφίες στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία τροφοδοτεί τακτικότατα με προσωπικές της πληροφορίες όμως τα σημάδια που φαινόταν στα χέρια της μαρτυρούσαν ότι κάτι "προσπαθούσε" εδώ και καιρό να κάνει –που όμως δεν της "έβγαινε".

Από τη στιγμή που ο πατέρας της πέθανε η 15χρονη νεαρά προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να πατήσει στα πόδια της, όμως, προφανώς οι τσακωμοί για την κηδεμονία της ίδιας και των αδελφών της ανάμεσα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της δεν πρέπει να βοήθησαν και πολύ την κατάσταση.

Αψηφώντας τους πάντες προσπάθησε να χαράξει δική της πορεία, όμως να που χρειάστηκε ένα στήριγμα και για τον λόγο αυτό στράφηκε στη βιολογική της μητέρα, με την οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καμία σχέση –καθώς αυτή ήταν η συμφωνία που η Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) είχε κάνει με τον Τζάκο.

Την ίδια στιγμή που η Πάρις προσπαθούσε, με υπερβολικό μάλιστα ζήλο, να υπερασπιστεί τη φρέσκια σχέση με τη μαμά της απέναντι σε όλους όσους πίστευαν ότι η Ρόου θέλει μόνο να την εκμεταλλευτεί, οι φήμες που αμφισβητούν ακόμη και την πατρότητα του Μάικλ Τζάκσον είχαν αρχίσει να γίνονται "αφόρητες".

Επιπλέον, σημερινές πληροφορίες θέλουν την Πάρις να είχε "ομηρικούς τσακωμούς" με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Πρίνς, ο οποίος όχι μόνο δεν ήθελε καμία σχέση με τη μαμά τους, αλλά μάλωνε και την αδελφή του που τα είχε βρει μαζί της, αλλά λέγεται ότι η Πάρις έφτασε να εκραγεί με τους συγγενείς της αναζητώντας τον πατέρα της.

"Μακάρι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου. Μόνο εκείνος με καταλαβαίνει", φέρεται να έχει ξεσπάσει η 15χρονη νιώθοντας να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Αυτά λοιπόν, σύμφωνα με φίλους της οικογένειας πίεσαν τόσο πολύ την ταλαίπωρη έφηβη που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα αντιφλεγμονωδών χαπιών Motrin και προσπαθώντας με κόψει τις φλέβες της με έναν… μπαλτά.

Κι όμως… Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, το μόνο που ήθελε τελικά η Πάρις ήταν να "τραβήξει την προσοχή" και όχι να πεθάνει γιατί αν ήταν αυτός ο στόχος της δεν θα τηλεφωνούσε η ίδια στην ειδική γραμμή για αυτόχειρες, από όπου έστειλαν αμέσως ασθενοφόρο που την έσωσε!

Στο μεταξύ, η Πάρις αναρρώνει στο νοσοκομείο ενώ αναμένεται να νοσηλευτεί και σε ειδική ψυχιατρική κλινική για εξειδικευμένη εκτίμηση της κατάστασης. Πάντως φαίνεται ότι το τραγικό αυτό συμβάν λειτούργησε ως αφορμή για να έρθει ξανά κοντά όλη η οικογένεια Τζάκσον που μέχρι πρότινος βρισκόταν στα μαχαίρια. Προς στιγμή τουλάχιστον…

Ζ. Κ.