Χολίδης: Απαντά στις φήμες χωρισμού

18.01.2013
Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες ότι η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, το γεγονός ότι το ζεύγος έχει καιρό να κάνει κοινή εμφάνιση σε συνδυασμό με τις τελευταίες σόλο εξόδους τους Χολίδη, έκανε κάποιους να μιλούν πια με βεβαιότητα για το τέλος ενός μεγάλου έρωτα Στις φήμες αυτές λοιπόν έρχεται να απαντήσει ο αοιδός.

Το είχε κάνει λίγες μέρες πριν και η Δούκισσα, αλλά μάλλον τα λόγια της δεν έπεισαν. Ο Χολίδης λοιπόν μίλησε στην κάμερα του Star και ξεκαθάρισε ότι στη ζωή του δεν έχει αλλάξει κάτι και πως δεν έχουν χωρίσει με τη Νομικού


«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Γράφονται πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Δεν μπορείς να βγαίνεις να τα διαψεύδεις συνέχεια. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όπως ήμουν και πριν είμαι και τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή. Αυτό, όμως σύντομα θα αλλάξει αφού σε δύο εβδομάδες ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο κι έτσι θα μπορέσει να αφοσιωθεί περισσότερο στη σχέση του.

«Ύστερα από δέκα μήνες σεζόν από τον Μάρτιο, σε δύο εβδομάδες κλείνουμε. Θα αλλάξει η καθημερινότητά μου και θα κάνω πράγματα για μένα πλέον γιατί το έχω ανάγκη».