Θέρμαν: "Γιατί έδωσα στην κόρη μου ΕΞΙ ονόματα"

18.01.2013
Η διάσημη ηθοποιός γέννησε πριν από λίγους μήνες το τρίτο της παιδί και προκάλεσε έκπληξη από τα πολλά ονόματα που της έδωσε. Σήμερα εξηγεί γιατί το έκανε.

Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς Θέρμαν-Μπουσόν (Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson) ονόμασε την κορούλα της η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) και σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς, τη φωνάζουν... Λούνα (Luna).

Η 42χρονη ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) και αποκάλυψε από πού προέκυψαν τα τόσα ονόματα της μπέμπας που είναι το πρώτο της παιδί από τη σχέση της με τον Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson).

Η Ούμα έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο της με τον ηθοποιό Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke), τον 10χρονο Λέβον (Levon) και τη 14χρονη Μάγια (Maya), η οποία και κρύβεται πίσω από την όλη ιδέα.

"Η Μάγια το σκέφτηκε γιατί με δεδομένο ότι προφανώς δεν θα κάνω άλλα παιδιά, καλό θα ήταν να δώσουμε σε αυτό όλα τα ονόματα που μας άρεσαν", αποκάλυψε η Ούμα τονίζοντας όμως ότι παρόλο που στο όνομα κατέληξαν να τη φωνάζουν Λούνα, στο επίθετο δεν έχουν άλλη λύση.

Θέρμαν-Μπουσόν θα είναι το διπλό επίθετο της μικρής καθώς οι γονείς της δεν έχουν παντρευτεί ακόμη.

Για την ιστορία, ο 49χρονος τραπεζίτης έχει ακόμη δύο γιους από τη σχέση του με το μοντέλο Ελ ΜακΦέρσον (Elle MacPherson), τον 14χρονο Αλεξάντερ και τον 9χρονο Αουρέλιους Αντρέα.

Ζ. Κ.