Πανταζής: Σάλος με φωτογραφία από το νοσοκομείο

18.01.2013
Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει μέσα στη μέρα (18/1) ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος νοσηλεύεται από την Δευτέρα μετά από δύο ελαφρά εγκεφαλικά που υπέστη.

Το πρόβλημα της υγείας του έχει προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο που τον θαυμάζει ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους στον τραγουδιστή από την πρώτη στιγμή.

Οι γιατροί, πάντως, είναι καθησυχαστικού και η πορεία της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Μάλιστα, ο Λευτέρης μέσω Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο όπου τον ευχαριστεί για τη μεγάλη αγάπη κι ενδιαφέρον που του έδειξαν τις τελευταίες μέρες.

«Καλημέρα φίλοι μου και φίλες μου! Είμαστε εδώ, είμαστε καλά και μην ξεχνάμε να ευχαριστούμε το θεό για ότι μας συμβαίνει. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, για την αγάπη, τις ευχές και την θετική ενέργεια που μου στείλατε! Σας αγαπώ πάρα πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, την Πέμπτη έκανε το γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία του Πανταζή μέσα από την ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται και τον δείχνει καθισμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σοκαρίστηκαν με την εικόνα εκφράζοντας την αγωνία τους. Αλλά, δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού οι γιατροί που τον παρακολουθούν απλά τον πήγαιναν για εξετάσεις και όπως κάνουν με όλους τους ασθενείς σε παρόμοιες περιπτώσεις, τον μετέφεραν με το καροτσάκι