Σισέ: Για τους... γλουτούς της Ρόζι χώρισε τη σύζυγο;

15.10.2012
Αγαπημένο θεμα των βρετανικών ταμπλόιντ τις τελευταίες μέρες είναι το διαζύγιο του Τζιμπρίλ Σισέ με την Τζουντ μετά από εφτά χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Τα σενάρια και οι φήμες που οδήγησαν το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζεύγος δίνουν και παίρνουν με τις δύο πλευρές να διαψεύδουν όσα ακούγονται, αλλά φευ δεν φαίνεται να πείθουν. Γιατί μπορεί Τζιμπρίλ και Τζουντ να αρνούνται ότι στον χωρισμό τους έπαιξαν "τρίτα" πρόσωπα, όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη Βρετανία δείχνουν τον μεν Σισέ μαζί με το καυτό μοντέλο Ρόζι Ροφ και την δε σύζυγο με τον Βρετανό ηθοποιό Ρίκι Γουάιτλ.

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσιεύμα της Real News, που επαναφέρει το θέμα που είχε προκύψει πριν από λίγο καιρό, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Γάλλου σταρ με την "καυτή" Ρόζι στο Μαϊάμι. Μάλιστα, σε μια από αυτές, φαίνεται να πίνει κοκτέιλ από το ποτήρι της. Όσο για την φερόμενη ως "πετρα του σκανδάλου'; Είναι 23 χρονών, πρώην αθλήτρια του βόλεϊ με... έφεση στις γυμνές φωτογραφήσεις ενώ από αυτές καταλαβαίνει κανείς ότι το μεγάλο της ατού είναι οι γλουτοί της!