Η Κρίστεν Στιούαρτ φοβάται για τη ζωή της

15.10.2012
Τους φόβους της μήπως και κάποιος τη σκοτώσει εξέφρασε η διάσημη ηθοποιός που τρέμει μήπως πληρώσει πολύ ακριβά το κέρατο που έριξε στον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).


Μιλώντας στην Τάλια Σόγκομόνιαν (Talia Soghomonian), η οποία επιμελείται ένα νέο ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book) που τιτλοφορείται "Ρομπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τείλορ Λότνερ – με δικά τους λόγια", η 22χρονη σταρ αποκαλύπτει τους φόβους της σχετικά με το "πόσο εύκολα θα μπορούσε κάποιος να τη σκοτώσει αν το ήθελε".

Από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο με την απιστία της, η Κρίστεν έχει κατακλυσθεί από μηνύματα μίσους που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε κάποια απόπειρα εναντίον της καθώς υπογραμμίζει τον επικίνδυνο ρόλο που παίζει στο ενδεχόμενο η έξαρση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

"Στις μέρες μας είναι δυσκολότερο να κρυφτείς αφού όλοι έχουν Facebook και Twitter και ανά πάσα στιγμή μπορούν να ενημερώσουν τους πάντες για το πού βρίσκεσαι", ομολογεί με δυσφορία η Στιούαρτ ενώ γίνεται και πιο… γραφική.

"Κάποια μέρα, κάποιος θα τιτιβίσει την τοποθεσία μου και μετά θα έχουμε το… μπουμ", ολοκλήρωσε η Κρίστεν με μια ομολογουμένως παράξενη σιγουριά για το κακό που παραμονεύει.

Μην προκαλείς την τύχη σου, έλεγαν οι παλιοί και, προπαντός, μη δίνεις ιδέες στους εχθρούς σου!

Καλύτερα να σταματήσει να μιλά η νεαρή ηθοποιός γιατί τον τελευταίο καιρό όλο σε κακό της βγαίνει…
Κατά τα άλλα, η προσπάθεια επανασύνδεσης της Στιούαρτ με τον Πάτινσον δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά με τον 26χρονο σταρ να δείχνει να θέλει να πληρώσει την πρώην αγαπημένη με το ίδιο νόμισμα…

Ζ. Κ.