Σέριλ & Βικτόρια: πώς οι φίλες έγιναν εχθρές!

15.10.2012
Οι δύο διάσημες κυρίες της βρετανικής –και παγκόσμιας- σόουμπιζ κάποτε μοιραζόταν και τα πιο κρυφά μυστικά τους. Τώρα όμως όχι…


Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ήρθαν πολύ κοντά χάρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2006 στη Γερμανία όπου συνόδευαν αμφότερες τους συντρόφους τους.

Ως σύζυγός του Ντέιβιντ (David), η πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας, έπαιξε τον ρόλο της "παλιάς" και ανέλαβε να δείξει τα "κατατόπια" στη "νέα" Σέριλ, η οποία εκείνη την εποχή ήταν αρραβωνιασμένη με τον Άσλεϊ (Ashley).

Η σχέση των δύο γυναικών έρχεται ξανά στη δημοσιότητα μέσα από το ανάλογο κεφάλαιο που της αφιερώνει η Σέριλ στην αυτοβιογραφία της με τίτλο "My Story", όπου αναφέρονται και οι συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους για το βάρος της κυρίας Μπέκαμ.

"Όταν μου λένε ότι είμαι υπερβολικά αδύνατη, απλά σκέφτομαι 'ξέρετε κάτι; Είμαι χαρούμενη που είμαι αδύνατη. Ζω μέσα στη μόδα και μου αρέσει να μπορώ να φοράω ό,τι μου αρέσει. Είναι δική μου δουλειά η εμφάνισή μου και αν δεν αρέσει στους άλλους, αυτό είναι δική τους δουλειά'", είχε ξεκαθαρίσει τότε σχετικά η Βικτόρια ενώ είχε κάτι να πει και για το πώς τα καταφέρνει απέναντι στα "αδηφάγα ΜΜΕ".

"Πώς τα καταφέρνω; Έχω σκληρύνει πολύ απέναντι σε όλα και το κάνω γιατί έτσι πρέπει. Είναι η ζωή μου και οφείλω να την αντιμετωπίζω", ήταν η απάντηση της Βικτόρια συμπληρώνοντας ότι η ίδια γνωρίζει πολύ καλά ότι στην πραγματικότητα δεν είναι όπως την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και αυτό έχει σημασία.

Ωστόσο, παρά την επιφανειακή σχέση που προφανώς ανέπτυξαν οι δύο γυναίκες το 2006, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν υπήρξε συνέχεια, αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Η Σέριλ απογοητεύτηκε πολύ όταν η "φίλη της", Βικτόρια δεν της στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούσε με τις απιστίες του Άσλεϊ, ήδη από τον πρώτο καιρό, το 2008, αλλά δεν επρόκειτο να την παρακαλέσει.

Αντίθετα, πήρε το αίμα της πίσω όταν το ίδιο χρόνο μίλησε δημόσια για την κολεξιόν της Μπέκαμ με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

"Ρούχα για ηλικιωμένες", είχε χαρακτηρίσει η Κόουλ τις δημιουργίες της Βικτόρια συμπληρώνοντας ότι "δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση καμία από τις Girls Aloud –το συγκρότημά της- να φορούσε ποτέ κάτι από την κολεξιόν της.

Εντάξει, Σέριλ, μήνυμα ελήφθη.

Ζ. Κ.