Ποιος επιτέθηκε στη Λίντσεϊ μέσα στο δωμάτιό της;

01.10.2012
Άλλη μια περιπέτεια για την 26χρονη ηθοποιό που έγινε στόχος επίθεσης μέσα στο ίδιο το δωμάτιό της.


Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) βγήκε να διασκεδάσει το Σάββατο το βράδυ στο κλαμπ "1OAK" του Μανχάταν με την παρέα της όπου φαίνεται ότι έκαναν και νέες γνωριμίες.

Όταν ύστερα από κάποια ώρα το πάρτι μεταφέρθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου της, ένας από τους ανθρώπους που γνώρισε εκείνο το βράδυ τους ακολούθησε. Με πρόσκληση της ίδιας της Λίντσεϊ φυσικά.
Έλα όμως που ο εν λόγω νεαρός είχε άλλον σκοπό στο μυαλό του;

Φαίνεται ότι ο Κρίστιαν ΛαΜπέλα (Christian LaBella) –όπως αναγνωρίστηκε αργότερα- τράβηξε γύρω στις 50 φωτογραφίες με το κινητό του, καθώς και βίντεο από τη βραδιά, γεγονός που όταν αντιλήφθηκε η Λόχαν, την έκανε να χάσει τα λογικά της.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Λίντσεϊ όρμηξε επάνω στον 25χρονο άντρα με σκοπό να του τραβήξει τη μηχανή και απαιτώντας να της παραδώσει το υλικό ή να το σβήσει, αλλά εκείνος όχι μόνο αρνήθηκε αλλά αντέδρασε και βίαια.

Εννοείται ότι το σκηνικό κατέληξε σε καβγά αλλά όχι μόνο με λόγια αφού ο ΛαΜπέλα φαίνεται ότι χαστούκισε τη Λόχαν, την έριξε στο κρεβάτι και κάθισε επάνω της (!) για να την ακινητοποιήσει.

Στο όλο θέμα επενέβη η αστυνομία, την οποία κάλεσε η νεαρή ηθοποιός ενώ κατηγορίες εκφράστηκαν και από τις δύο πλευρές.

Όμως το θέμα δεν είχε συνέχεια καθώς δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα επειδή "δεν θα μπορούσε να σταθεί καμία υπόθεση λόγω έλλειψης στοιχείων".

Η Λίντσεϊ Λόχαν λέγεται ότι είναι έξαλλη με την εξέλιξη, καθώς θεωρεί ότι οι "υψηλές διασυνδέσεις" του ΛαΜπέλα τον γλίτωσαν.

Ο νεαρός, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει ανεβάσει στη σελίδα του στο Facebook –μεταξύ άλλων- και φωτογραφία του με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και τη μαμά της- εργάζεται για τον ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τζον Σίμκους (John Shimkus).

Ζ. Κ.