Χωρισμός εξπρές για τον Ολυμπιονίκη, Νικολαϊδη

01.10.2012
Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά τελικά ο χωρισμός του Αλέξανδρου Νικολαϊδη είναι γεγονός.

Ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do και η βολεϊμπολίστρια, Ρούξι Ντουμιτρέσκου ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, τραβούν χωριστούς δρόμους. Και την έμμεση επιβεβαίωση του χωρισμού έκανε ο Νικολαϊδης, ο οποίος άλλαξε το προφίλ του στο Facebook που προσδιόριζε την οικογενειακή του κατάσταση, ενώ λίγες ημέρες μετά «κατέβασε» τη σελίδα του.

Σύμφωνα με «Real News», οι φήμες που θέλουν ευθύνεται τρίτο πρόσωπο για τον χωρισμό τους, δεν ευσταθούν και το ζευγάρι χωρίζει με πολιτισμένο τρόπο. Πάντως, την περασμένη εβδομάδα, οι πρώτες φήμες περί χωρισμού έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι να φτάσει στον χωρισμό τόσο γρήγορα κι ενώ έχει αποκτήσει ένα γιο μόλις, 15, ετών.

Εξάλλου, έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, κάτι που ο Νικολαϊδης παραδεχόταν στις συνεντεύξεις του. Άσε, που το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, η Ρούξι όχι μόνο βρέθηκε κοντά στο σύζυγό της, αλλά στην τελετή έναρξη που εκείνος ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

«Η τρίχα κάγκελο και τα δάκρυα ποτάμι... Εκατομμύρια μάτια πάνω σου και εσύ, πρώτος, με τη σημαία μας ψηλά. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι έστω και μισή Ελληνίδα...» έγραψε τότε χαρακτηριστικά.