Μαντώ: Το άγνωστο διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου

27.09.2012
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Μαντώ με αφορμή τη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου, όπου ήταν από τις καλύτερες (για να μην πούμε η καλύτερη) εμφανίσεις της βραδιάς.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για πολλά, μεταξύ άλλων και για το διαζύγιο της, που πολλοί δεν γνώριζαν ότι έχει πάρει. Μεταξύ αυτών και η Μελέτη (κι εμείς...) η οπο΄θα τη ρώτησε για τον σύζυγό της. Κι εκεί η Μαντώ έριξε την αποκάλυψη ότι έχουν χωρίσει εδώ και 4 χρόνια!!!!

"Με τον σύζυγό μου πήραμε διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια… Τότε ακόμα θήλαζα την κόρη μου… Διατηρούμε, ωστόσο, φιλικές σχέσεις καθώς υπάρχουν και τα παιδιά" αποκάλυψε με διακριτκό τρόπο. Κι εξήγησε ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ για το διαζύγιο της και ούτε είχε σκοπό, επειδή θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Η Μαντώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι για κάποια χρόνια η ίδια θέλησε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θέτοντας ως πρωτη προτεραιότητα τη μητρότητα και το μεγάλωμα των δύο παιδιών της. Έχει ένα γιο 10 χρονών και μία κόρη έξι ετών. Τώρα, όμως που τα παιδιά μεγάλωσαν, νιώθει έτοιμη να επιστρέψει πιο δυναμικά στα μουσικά πράγματα.