Πάτινσον και Στιούαρτ: Μένουν ξανά μαζί

27.09.2012
Όχι μόνο τη συγχώρησε την άπιστη ο 26χρονος ηθοποιός αλλά φαίνεται ότι τη δέχτηκε ξανά και στο σπίτι του.


Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ αν και μας έβγαλαν την ψυχή (!) μέχρι να παραδεχτούν ότι είναι όντως μαζί.

Και όλα ήταν τέλεια. Ή μάλλον φαινόταν έτσι, γιατί η βόμβα που έσκασε όταν αποκαλύφθηκε ότι η 23χρονη Κρίστεν απάτησε τον Ρομπ της, φανερώνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τέλος πάντων, η Στιούαρτ παραδέχτηκε το κέρατο, ζήτησε συγνώμη, κυλίστηκε στα πατώματα αλλά ο Πάτινσον δεν ήθελε καν να ακούσει το όνομά της.

Τουλάχιστον σύμφωνα με πληροφορίες και μέχρι πρόσφατα γιατί εδώ και λίγες μέρες δημοσιεύματα θέλουν τους δύο πρώην αγαπημένους ξανά μαζί, με τον Ρόμπερτ όχι μόνο να έχει συγχωρήσει την Κρίστεν αλλά και να την έχει δεχτεί και στο σπίτι του ξανά.

"Τα έχουν βρει και συζούν ξανά", αποκαλύπτει πηγή του Us Weekly προσθέτοντας ότι το ζευγάρι προγραμματίζει ένα ρομαντικό ταξιδάκι για… σύσφιξη σχέσεων.

Τι να πει κανείς; Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την επανασύνδεση στην υπερβολική ευαισθησία και την ανασφάλεια που χαρακτηρίζουν τον Πάτινσον.

Κατά τα άλλα, η τελευταία ταινία της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς "Twilight" που έκανε τους δύο ηθοποιούς διάσημους –και ζευγάρι- αναμένεται τον Νοέμβριο.

Ζ. Κ.