Με ρόμπα ξεκούμπωτη κυκλοφορεί η Όπρα Γουίνφρεϊ

26.09.2012
Κι όμως… Η πιο ισχυρή γυναίκα της σόουμπιζ εμφανίστηκε δημόσια με ρομπίτσα και… μπικουτί!


Μα καλά… Τι έπαθε η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και περπατά έτσι; Μήπως έχασε τα λογικά της; Θα αναρωτηθεί κανείς εύλογα μόλις δει τις φωτογραφίες της 58χρονης σταρ της TV και των ΜΜΕ, η οποία όμως, πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι υπήρξε και ηθοποιός.

Με τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση στο φιλμ "Beloved" το 1998, η Όπρα επανέρχεται μπροστά από τις κάμερες για την ταινία "The Butler", από τα γυρίσματα της οποίας και οι εν λόγω φωτογραφίες.

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του Ευγένιου Άλεν (Eugene Allen) ο οποίος υπήρξε μπάτλερ στον Λευκό Οίκο επί 8 συνεχείς θητείες προέδρων με τελευταίο τον Ρόναλντ Ρίγκαν (Ronald Reagan).

Η Γουίνφρεϊ ερμηνεύει τη σύζυγο του μπάτλερ, τον οποίο έχει "αναλάβει" ο Φόρεστ Γουίτακερ.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στη Νέα Ορλεάνη και σε κάποιο διάλειμμα που προφανώς πήγε να πάρει κάτι από το εστιατόριο και δεν θεώρησε ότι έπρεπε να αλλάξει ρούχα.

Άσε που φαίνεται ότι πεινούσε τόσο που δεν άντεξε να περιμένει μέχρι να φτάσει στο τροχόσπιτό της και άρχισε το τσιμπολόγημα από τον δρόμο.

Οι συνεργάτες της Γουίνφρεϊ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό Όπρα και εμείς απλά περιμένουμε το αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη.

Ζ. Κ.