Χώρισαν Κολέτσα - Σιγανός;

27.09.2012
"Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι....." Παρελθόν αποτελεί όπως φαίνεται η σχέση της Χριστίνας Κολέτσα και του Χριστόδουλου Σιγανού.

Μετά από έξι μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και όπως διαβάζουμε η αοιδός ήδη μάζεψε τα πράγματα από το σπίτι που συζούσε με τον συνθέτη. Και η είδηση του χωρισμού είναι αλήθεια, ότι μας ξάφνιασε, αφού το ζεύγος στις λίγες δημόσιες εμφανίσεις που είχε κάνει, έμοιαζε τα μάλα ερωτευμένο κι ευτυχισμένο.

Άσε, που είχαν προχωρήσει στο στάδιο της συγκατοίκησης και τίποτε δεν έδειχνε ότι ο έρωτας τους θα τελείωνε τόσο σύντομα. Μάλιστα, το καλοκαίρι είχαν κάνει μαζί διακοπές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετές για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στη σχέση τους που ήδη είχαν κάνει την εμφάνιση τους. Βέβαια, η Κολέτσα την περασμένη εβδομάδα είχε πάει καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και όταν η κουβέντα είχε πάει στον Σιγανό, εμμέσως είχε αφήσει να εννοηθεί ότι έχουν προβλήματα.

«Η σχέση μου δεν είναι ξεκάθαρη. It's complicated. Είμαι καλά γενικά, δεν έχω πολλές υποχρεώσεις στα προσωπικά μου, έχω πέσει με τα μούτρα στα επαγγελματικά μου, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και μέσα σ' αυτούς και ο Χριστόδουλος» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όταν, δε, ρωτήθηκε αν έχει σχέση αυτή την περίοδο, η απάντηση της ήτο... complicated. «Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπεις... Έχω ένα έντονα συναισθηματικό δέσιμο με τον Χριστόδουλο» δήλωσε η Κολέτσα.