Πώς αποκαλεί το αγόρι της η JLo;

26.09.2012
Προσωπικά δεδομένα έβγαλε στη φόρα η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) παραμένει ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του κατά 18 χρόνια νεότερού της χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό "Look", η 43χρονη σταρ αποκαλύπτει το χαριτωμένο υποκοριστικό που έχει στον αγαπημένο της.

"Τον φωνάζω 'Αρκούδα' γιατί μοιάζει λίγο με αρκούδα", αποκάλυψε η Τζένι προσθέτοντας ότι η σχέση αυτή δεν ήταν κάτι που έψαχνε αλλά απλά… προέκυψε.

"Είναι πολύ έξυπνος και πρόσχαρος και τα πάμε πολύ καλά. Όλα συνέβησαν πολύ φυσιολογικά", συνέχισε η Λόπεζ ξεκαθαρίζοντας ότι "κάποτε της άρεσαν τα κακά αγόρια αλλά είδε ότι δεν της ταιριάζει, οπότε…".

Όσο για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των 4χρονων διδύμων της, Μαξ και Έμ, Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) η Τζένιφερ Λόπεζ ομολογεί ότι οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. "Τόσο καλά που είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό".

"Δεν είχα ποτέ σκοπό να διαλύσω την οικογένειά μου. Όμως κάποια στιγμή νιώθεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή", παραδέχτηκε λίγο αργότερα η JLo τονίζοντας όμως ότι παρά τον χωρισμό, οι δυο τους παραμένουν "καλοί φίλοι", όπως ήταν και πριν γίνουν ζευγάρι.

Στο βίντεο που ακολουθεί ας θυμηθούμε τους δύο πρώην συζύγους τον καιρό που έκαναν μαζί επιτυχίες.

Ζ. Κ.