Ο Κάουελ το 'χασε εντελώς και ξορκίζει το σπίτι του

26.09.2012
Δεν του πήγαν πολύ καλά οι τελευταίοι μήνες του διάσημου κριτή του X Factor και αποφάσισε να επιστρατεύσει τα μεγάλα μέσα. Τα… "έξω από εδώ" για την ακρίβεια.


Το καλοκαίρι οπυ μόλις πέρασε, ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) κατάρρευσε από υπερκόπωση ενώ ακόμη λέγεται ότι δεν έχει ηρεμήσει από τα μικροσκανδαλάκια που είχαν σκάσει σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο 52χρονος μεγιστάνας όμως δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους σχεδόν 4 εκατομμύρια φίλους του στο Twitter, ο Κάουελ ζήτησε τη βοήθεια ενός ειδικού… εξορκιστή.

"Γεια σας. Ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Το δικό μου ήταν πολύ καλό. Σήμερα ήρθε κάποιος και θεράπευσε το σπίτι μου. Παράξενο αλλά υπέροχο", τιτίβισε ο Σάιμον και φυσικά στη συνέχεια έδωσε περισσότερες εξηγήσεις.

"Ο θεραπευτής φέρνει μαζί του θετική ενέργεια. Κάπου το άκουσα. Χρειάζεται δύο μερούλες και γίνεται", εξήγησε ο Σάιμον Κάουελ και βέβαια δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε!

Σύμφωνα με την Σάντρα Κέντριου (Sandra Kendrew) μια άλλη θεραπευτή σπιτιών την οποίο συμβουλεύτηκε η DailyMail για το άρθρο της θεωρεί ότι προφανώς το σπίτι του εργασιομανή Κάουελ να υπερφορτώθηκε από αλόγιστη χρήση κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ώστε να προκλήθηκε "ηλεκτρομαγνητικό στρες". Για αυτό και χρειάστηκε να επέμβει ειδικός.

Πάντως, φαίνεται ότι η θεραπεία λειτούργησε αμέσως γιατί ο Σάιμον έδειξε να γυρίζει σελίδα και στα προσωπικά του, καθώς εθεάθη με την Κάρμεν Ηλέκτρα (Carmen Electra) και οι φήμες οργίασαν.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την οικειότητα που ήταν εμφανέστατη ανάμεσά τους και παρά οι ίδιοι δεν έχουν σχολιάσει καθόλου το θέμα, οι κοινές τους εμφανίσεις δεν έχουν σταματήσει.

Ζ. Κ.