Κούνις & Κούτσερ βάζουν μπροστά για παιδί

26.09.2012
Λοιπόν, αυτοί οι δύο ηθοποιοί, "πότε τά'πανε πότε τα συμφωνήσανε" δεν ξέρουμε, όμως φαίνεται ότι έχουν βάλει τη ζωή του στο… γρήγορο και περνούν τα "κεφάλαια" με συνοπτικές διαδικασίες.


Παρόλο που επίσημα δεν το έχουν παραδεχτεί, ούτε έχουν κάνει δημόσια κοινή εμφάνιση, η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες ενώ πλέον δεν κρύβονται.

Ο φακός τους έχει συλλάβει επανειλημμένα να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται δημοσίως ενώ εκείνοι δεν φαίνεται να νοιάζονται πια…

Μάλιστα, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα στη σχέση τους καθώς φήμες θέλουν τη Μίλα να έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι του Άστον ενώ το μόνο που λέγεται ότι θέλει πια το ερωτευμένο ζευγάρι είναι να γίνουν γονείς.

"Είναι τόσο ευτυχισμένοι που συζούν που δεν βρίσκουν λόγο να περιμένουν. Θέλουν ένα παιδί και το θέλουν τώρα", μεταφέρουν φίλοι του ζευγαριού στο περιοδικό "Closer" αποκαλύπτοντας και τα σχέδια για επισημοποίηση του δεσμού τους.

"Είναι έτοιμοι να αρραβωνιαστούν μόλις οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Άστον από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore)", υποστηρίζουν οι πηγές.

Όσο για τη σχέση της νυν με την πρώην; Ε, σίγουρα δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά "τη Μίλα δεν την νοιάζει. Δεν νοιώθει ότι έκανε κάτι κακό έτσι και αλλιώς", μεταφέρουν φίλοι της Κούνις. Έτσι είναι η ζωή.

Ζ. Κ.