Έτοιμη για το τρίτο στεφάνι η Ελένη;

26.09.2012
Αν μη τι άλλο, είναι μία από τις ελάχιστες παρουσίες στη σόουμπιζ που είτε για καλό είτε για κακό, όλοι ασχολούνται μαζί της.

Αν μη τι άλλο, είναι μία από τις ελάχιστες παρουσίες στη σόουμπιζ που είτε για καλό είτε για κακό, όλοι ασχολούνται μαζί της.

Και μιας και το καλοκαίρι τελείωσε και δεν έχουμε άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της, επιστρέφουμε στο κλασικό- εικονογραφημένο ερώτημα: «Πότε θα παντρέψουμε την Ελένη μας;»

Τώρα που η σχέση της με το Ματέο μετράει περισσότερα από δύο χρόνια και φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, ποιό θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα από το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Ciao, την περασμένη Κυριακή, η Ελένη κι ο καλός της επισκέφτηκαν την εκκλησία της Αγίας Κυριακής στη Νέα Μάκρη κι η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει τα διαδικαστικά για διάφορα μυστήρια της εκκλησίας μας και κυρίως για το γάμο.

Αυτό έκανε τους παρευρισκομένους, σύμφωνα με το περιοδικό, να θεωρήσουν σχεδόν βέβαιο το γεγονός ότι η Ελένη σκοπεύει να παντρευτεί το Ματέο στο προσεχές μέλλον.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πρόσφατα του βάφτισε την ανιψιά του, κάτι που από μόνο του λέει πολλά..

Λες να φάμε κουφέτα μέσα στο χειμώνα; Αν γίνει κάτι τέτοιο, βλέπω τις τηλεθεάσεις να παίρνουν για μία ακόμη φορά φωτιά. Εκτός κι αν μας τη σκάσει και παντρευτούν κρυφά…

Ν.Ε.