Η Νάταλι Πόρτμαν έγινε... ξανθιά!

24.09.2012
Μια τεράστια αλλαγή δοκίμασε στην εμφάνισή της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θυσιάζοντας το χρώμα-σήμα κατατεθέν στα μαλλάκια της.


Από το 1994 που γνώρισε την επιτυχία ως "παιδί θαύμα" με τον ρόλο της στην ταινία "Λεόν", η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) ήταν μελαχρινή.

Μέχρι τώρα..

Η 31χρονη διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση το Σάββατο το βράδυ και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθότι πια… ξανθιά.

"Η μαμά μου λέει ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος", εκμυστηρεύτηκε μιλώντας στο Hollywood Reporter η Πόρτμαν η οποία δύο μέρες αφού η Τρέισι Κάνινχαμ (Tracey Cunningham) περιποιήθηκε το κεφαλάκι της, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα του L.A. Dance Project που παρουσίαζε ο σύζυγός της, Μπενζαμέν Μιλπιέ (Benjamin Millepied).

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα η αλλαγή αυτή οφείλεται στις ανάγκες του νέου της ρόλου, που όμως ακόμη παραμένει μυστικός.

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης η Νάταλι Πόρτμαν φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) ο οποίος εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετος και απόλαυσε ιδιαίτερα το θέαμα.

Όσο για το αν ο ίδιος χορεύει; "Αποτελεί έμπνευση ο χορός, όμως ξέρω καλά τα όριά μου", απάντησε γελώντας ο Ρομπ, εξηγώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι πιρουέτες από εκείνον δεν θα δούμε. Τουλάχιστον σύντομα.