Ξαφνιάζει ο νέος έρωτας της Σαρλίζ Θερόν...

24.09.2012
Τρελά ευτυχισμένη, λέγεται ότι είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός καθώς βρήκε τη γαλήνη που ζητούσε, και μάλλον εκεί που δεν το περίμενε.


Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) ερωτεύτηκε σφόδρα τον Έρικ Στόουνστριτ (Eric Stonestreet), επίσης ηθοποιό και γνωστό στην Αμερική από τον ρόλο του γκέι Κάμερον Τάκερ (Cameron Tucker) που ερμηνεύει στην κωμική σειρά "Μodern Family".

Ο Στόουνστριτ χώρισε πρόσφατα από την επί χρόνια αγαπημένη του Κάθριν Τόκαρζ (Katherine Tokarz) και γνώρισε τη Σαρλίζ μέσω κοινών γνωστών στο Λος Άντζελες στις αρχές του χρόνου.

"Η Σαρλίζ και ο Έρικ τα πάνε περίφημα. Ξεκίνησαν σαν φίλοι, αλλά στην πορεία η σχέση τους εξελίχθηκε σε κάτι πιο βαθύ", μεταφέρουν πηγές κοντά στην 37χρονη σταρ τονίζοντας ότι αυτό που λατρεύει η Σαρλίζ στον Έρικ είναι πόσο προσγειωμένος και αστείος είναι.

"Είναι ακόμη νωρίς, αλλά νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλο", συνεχίζουν οι πηγές ενώ την ίδια στιγμή, ο 41χρονος κωμικός ανέλαβε να απαντήσει στις φήμες με τον δικό του τρόπο.

"Ελπίζω να σταματήσει ο κόσμος να διαδίδει φήμες ότι η Σαρλίζ Θερόν και εγώ είμαστε ζευγάρι γιατί κάνουν τη Χάλι Μπέρι (Halle Berry) να ζηλεύει", έγραψε με πολύ χιούμορ στο Twitter του ο Στόυνστριτ, πιθανότατα για να… αποπροσανατολίσει τον κόσμο; Ποιος ξέρει.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο άλλος άντρας στη ζωή της Σαρλίζ, είναι πάντα εκεί και τη γεμίζει χαρά όσο κανείς άλλος.

Μιλάμε φυσικά για τον μικρό Τζάκσον (Jackson) που υιοθέτησε η διάσημη ηθοποιός τον Μάιο και έχει γεμίσει τη ζωή της όσο ποτέ.

Ζ. Κ.