Μόνικα Μπελούτσι: Τα πάχη μου τα κάλη μου

24.09.2012
Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η γυναίκα που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως "η πιο ποθητή στον κόσμο", κυρίως ως προς το μείζον θέμα των κιλών!


Η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) βαρέθηκα να ακούει "πόσο της μόδας είναι οι αδύνατες γυναίκες" και ζητά περισσότερη εκτίμηση στα… μεγαλύτερα νούμερα, τη στιγμή που και η ίδια δεν υπήρξε ποτέ κοκαλιάρα.

"Η τελειότητα δεν υπάρχει, αλλά ακόμη και αν υπήρχε, θα την έβρισκα πολύ… βαρετή! Σίγουρα ένα αδύνατο σώμα είναι εντυπωσιακό, αλλά ποιος είπε ότι ένα μεγαλύτερο κορμί δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο όμορφο; Με μεγάλα στήθη και μεγάλα μπράτσα;", τόνισε η 47χρονη χυμώδης ηθοποιός μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό "Myself".

Στη συνέχεια, η Μπελούτσι ξεκαθάρισε ότι η ομορφιά δεν βασίζεται μόνο στα ακριβά προϊόντα περιποίησης και στα επώνυμα ρούχα.

ο πιο σπουδαίο πράγμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αν νιώθεις εσύ καλά, όλα φαίνονται καλά. Αν νιώθεις άβολα, τότε η ανασφάλειά σου θα φαίνεται πιο έντονη", συνέχισε η Μόνικα τονίζοντας πως ξέρει πολλές όμορφες γυναίκες που δεν έχουν επίγνωση της ομορφιάς τους".

Ακούστε τη Μόνικα. Αυτή ξέρει...