Ποιος πετσόκοψε την Κριστίνα Αγκιλέρα;

06.09.2012
Χωρίς τις γνωστές ζουμερές καμπύλες της εμφανίστηκε πρόσφατα η διάσημη τραγουδίστρια αφήνοντας τους πάντες με πολλά ερωτηματικά.


Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού "Lucky", μόνο που αυτή που είναι μια… άλλη.

Φαίνεται ότι το μαχαίρι του φώτοσοπ μπήκε λίγο πιο βαθιά από όσο έπρεπε στη λήψη και τόσο το πλούσιο μπούστο, όσο η μέση και τα γεμάτα μαγουλάκια της 30χρονης σταρ εξαφανίστηκαν.

Ο τίτλος κάτω από τη φωτογραφία της Αγκιλέρα γράφει "Τελειοποίησε το σώμα σου", όμως τα ερωτηματικά παραμένουν καθώς η εικόνα της Κριστίνα είναι μάλλον… ζωγραφιστή.

Μιλώντας στο ίδιο περιοδικό πριν από έναν χρόνο, η κριτής του τάλεντ σόου "The Voice" είχε αποκαλύψει ότι είχε βαρεθεί να κάνει δίαιτα σε όλη τη ζωή της και πως τώρα πια απολαμβάνει τις καμπύλες της και δεν ντρέπεται να τις τονίζει!

"Έπρεπε να είμαι αδύνατη σε όλη τη ζωή μου και τώρα τρελαίνομαι που έχω… καπούλια και μου αρέσει πολύ να δείχνω το μπούστο μου", είχε παραδεχτεί η Κριστίνα προτρέποντας όλες τις γυναίκες που έχουν μερικά παραπανίσια κιλά να τα αποδεχτούν αντί να τα νιώθουν ως πρόβλημα γιατί "η αυτοπεποίθηση θα τις κάνει να λάμψουν".

Μάλλον οι γραφίστες του περιοδικού δεν είχαν διαβάσει το συγκεκριμένο τεύχος και την… πετσόκοψαν.

Ζ. Κ.