Μαυρίδης: Ξεσπά για Παπαρίζου & τη στέλνει στα δικαστήρια

06.09.2012
Τέλος δεν έχει η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κορυφωθεί τους επόμενους μήνες στα δικαστήρια.

Εξάλλου, όπως διαβάζουμε, ο Μαυρίδης ζητά από την πρώην αγαπημένη του ένα τεράστιο ποσό εκατοντάδων χιλιάδων.... Για τη δικαστική διαμάχη με την τραγουδίστρια μιλάει ο Τόνι στο «ΕΓΩ» και ξεσπά εναντίον της.

«Το κεφάλαιο Έλενα έχει τελειώσει για μένα»


«Δυστυχώς η εξέλιξη των πραγμάτων μας οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν το ήθελα. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος να λύσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι ο δικηγόρος μου την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε κατάθεση αγωγής, προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που μου αναλογούν από το 20% της εταιρείας που έχουμε από κοινού. Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική, αλλά όταν ξαφνικά το “μας” γίνεται “μου”, τότε οφείλω να διεκδικήσω αυτά που επί χρόνια δούλεψα και ποτέ δεν πήρα», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Βέβαια, εξήγησε ότι η ιστορία δεν έφτανε στα δικαστήρια και πως θα μπορούσαν να τα είχαν βρει εξωδικαστικά, όμως η Έλενα – όπως ισχυρίζεται εκείνος – δεν πήγε ποτέ στο προγραμματισμένο ραντεβού τους.

Πάντως, παραδέχεται ότι τελικά ο χωρισμός μόνο καλό τού έκανε.

«Ο χωρισμός μας μου έκανε πολύ καλό, καθώς έπαψα να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Έλενα κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Σταμάτης Γονίδης. Από την άλλη, μετά το χωρισμό μας είχα να αντιμετωπίσω και αντιμετώπισα τον χαρακτηρισμό του “χαραμοφάη”. Διότι κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά έκανα για την Παπαρίζου. Βαρέθηκα να κουβαλάω την ταμπέλα του “φύλακα – αγγέλου” . Η Έλενα γνωρίζει πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και για την καριέρα της», είπε.