"Η Μπρίτνεϊ μου την έπεσε κανονικότατα"

06.09.2012
Είναι να μη δει κάτι που της "γυαλίζει" της 30χρονης σταρ! Απλά απλώνει το χέρι και το… παίρνει!


Λίγο πριν ολοκληρώσουν τις ετοιμασίες του γάμου τους, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και ο Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό "Elle" και μιλούν από κοινού για τον έρωτά τους αποκαλύπτοντας ποιος έκανε το πρώτο βήμα.

Αρχικά, η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική καθώς ο 39χρονος Τράγουικ υπήρξε ατζέντης της Μπρίτντεϊ.

Όμως κάποια στιγμή τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και ήταν εκείνη που το επιδίωξε όπως αποκαλύπτει ο Τράγουικ.

"Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές όπου ξαφνικά, εκεί που καθόμασταν άρχισε να κουνιέται κάπως παράξενα, γύρισε προς το μέρος μου, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο και μετά…", ξεκίνησε να περιγράφει ο Τζέισον αλλά δεν ολοκλήρωσε γιατί σε εκείνο το σημείο ακριβώς τον διέκοψε η καλή του –αν και με το πιο διακριτικό τρόπο.

"Εντάξει, φτάνουν οι πληροφορίες μέχρι εδώ γλυκέ μου. Ήταν γλυκό, απλά πες αυτό", τον έκοψε η Μπρίτνεϊ με μια δόση ντροπής και άλλη μία… μυστηρίου!

Στο ίδιο τεύχος η Σπίαρς μιλά και για τη σχέση της με τη μόδα καθώς και την αδυναμία της στο ατημέλητο και άνετο στυλ.

"Λατρεύω τα τζιν και τα πουλοβεράκια μου και μου είναι πολύ δύσκολο να σηκώνομαι το πρωί και να είμαι σαν την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με το μαλλί και το μακιγιάζ στην τρίχα σε χρόνο μηδέν.
Τι να πει κανείς. Ο καθένας με το στυλ του…

Κατά τα άλλα το ζευγάρι λέγεται ότι θα παντρευτεί μόλις η νύφη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με το X Factor. Καλά στέφανα, λοιπόν…

Ζ. Κ.