Η Πίπα βγήκε παγανιά για γαμπρό Αμερικάνο

05.09.2012
Μεγαλόπνοα –αν και καλυμμένα- σχέδια φαίνεται ότι έχει η μικρή αδελφή της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate), η οποία φαίνεται ότι έχει βάλει πλώρη για γάμο… υπερατλαντικό.


Στη Νέα Υόρκη έφτασε το Σάββατο η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) και σήμανε συναγερμός!

Μπορεί η ίδια να μην είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο η 28χρονη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ ζητά –και φυσικά λαμβάνει- μόνο τα καλύτερα.

Από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και τα καταστήματα όπου ψώνιζε μέχρι τα εστιατόρια και τα κλαμπ που επέλεγε για διασκέδαση, η Πίπα επισκέφτηκε τα κορυφαία.

Κι όμως, αυτό που προκάλεσε –εύλογα- εντύπωση είναι η παρέα που εθεάθη να κάνει με τον μεγιστάνα των ξενοδοχείων, Αντρέ Μπαλάζ (Andre Balazs), ο οποίος της παραχώρησε το ιδιωτικό του υδροπλάνο και τη φιλοξένησε στο πολυτελές θέρετρό του στο νησί Σέλτερ.

Γεννημένος στην Ουγγαρία, ο 55χρονος γόης έχει δύο παιδιά από τον γάμο του με την Κέιτι Φορντ (Katie Ford) κόρη των ιδρυτών του ομώνυμου διάσημου πρακτορείου μοντέλων ενώ το όνομά του έχει κατά καιρούς συνδεθεί με γυναίκες όπως η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) και η Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Hundler) πιο πρόσφατα.

Στο μεταξύ, πολύς ντόρος γίνεται για το βιβλίο που υπογράφει η νεαρά Μίντλετον και μόλις κυκλοφόρησε, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει κανείς τα συστατικά του τέλειου πάρτι, από την ειδικό.

Ζ. Κ.