Στη φυλακή νικητής ριάλιτι για διπλό φονικό!

05.07.2012
Την πόρτα της φυλακής πέρασε ο νικητής γνωστού ριάλιτι μετά από την απολογία του στο αστυνομικό μέγαρο του Ηρακλείου για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλεία Κρήτης, πριν λίγες μέρες.

Εις βάρος του 35χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα αυτοκτονίας κατά συρροή, αφού σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος μαζί με τον τρίτο αδελφό του κυνήγησαν τον πατέρα του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και γάζωσαν με καλάσνικοφ το αυτοκίνητό του.


Το πρωί της Τετάρτης, ο γνωστός παίκτης του ριάλιτι μαζί με τον 48χρονο αδελφό του και τον 17χρονο ανιψιό του έφτασαν στο αστυνομικό μέγαρο για να απολογηθούν. Ο αδελφός του αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που φέρεται να πυροβολούσε τον πατέρα του θύματος, εκείνος βρισκόταν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφού είχε πάει εκεί τον ανιψιό του που είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο λαιμό. Προσκόμισε μάλιστα και υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του νοσοκομείου για να αποδείξει τα λεγόμενα του.

Ο νικητής του ριάλιτι, πάλι, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς και ότι την ώρα του συμβάντος εκείνος δεν βρισκόταν καν στο χωριό. Ζήτησε μάλιστα να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να αποδειχθεί η αλήθεια των όσων λέει.

Πάντως, ο ανακριτής δεν πείστηκε από την απολογία του και διέταξε έτσι την προφυλάκισή του.