Η Λούρδη ρεζιλεύει τη μαμά Μαντόνα

28.06.2012
Η βασίλισσα της ποπ έχει επανειλημμένα παραδεχτεί ότι δεν τα έχει καλοκαταφέρει ως μάνα και η κορούλα της φροντίζει να την επαληθεύει διαρκώς.

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η ίδια η Λούρδη (Lourdes) τη βλέπουμε να φορά το χαρακτηριστικό κοστούμι που σχεδίασε ο Ζαν Πολ Γκοτιέ (Jean Paul Gaultier) για την περιοδεία MDNA της μαμάς Μαντόνα (Madonna) και να μην του φέρεται με τον πρέποντα ... σεβασμό. Αντίθετα μάλιστα!

Λόλα στα παρασκήνια του MDNA", έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία φαίνεται η 15χρονη Λούρδη να κάνει μια έντονη γκριμάτσα αγγίζοντας τα στήθη του κοστουμιού με προφανή διάθεση να μιμηθεί τη μαμά της, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για μια γονιδιακή περίπτωση "μήλου κάτω από τη μηλιά" ή μια άλλη, απλού... χλευασμού .

Ο σιδερένιος κορσές είναι ένα αντίγραφο του ιστορικού κοστουμιού που δημιούργησε ο γάλλος σχεδιαστής το 1990 για την περιοδεία "Blond Αmbition" της Μαντόνα που είχε προκαλέσει άκρως αντιφατικά σχόλια.

Πάντως, και σε αυτή την περιοδεία της η 54χρονη σταρ κατάφερε να προκαλέσει καθώς στο πλαίσιο μιας μέχρι και ανεξήγητης χορογραφίας αποκάλυψε μια φορά το στήθος της και άλλη τα οπίσθιά της.

Ζ. Κ.