Γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε την καθηγήτρια του

28.06.2012
«Χτυποκάρδια στα θρανία» έζησε γνωστός νεαρός ηθοποιός, ο οποίος ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την καθηγήτρια του.

Τέτοιους έρωτες τους βλέπουμε στο σινεμά και την τηλεόραση, αλλά να που γίνονται και στη ζωή και ο νεαρός ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής στο πιο ωραίο σενάριο.... Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Άκρως οικογενειακόν» ως γιο του Γιάννη Μπέζου και φέτος στο «Πίσω στο σπίτι».

Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εκείνος βρισκόταν στο τελευταίο έτος, κι εκείνη μόλις είχε επιστρέψει από τη Ρωσία, όπου σπούδασε μουσική και δίδασκε στο Εθνικό. Από την πρώτη στιγμή που την είδε, γοητεύτηκε, αλλά δεν αποκάλυψε τα αισθήματά του. Περίμενε πρώτα να τελειώσει τη σχολή. Όταν λοιπόν τελείωσαν και δεν ήταν πλέον μαθητής και καθηγήτρια τής ζήτησε να βγουν ραντεβού και από τότε είναι μαζί.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη την Μαρίνα, η οποία είναι δέκα ετών, ενώ ο Σπανός έγινε πατέρας μόλις στα 28 του. Όσο για την σύζυγό του, λέει, ότι είναι πολύ δυναμική και με χιούμορ, στοιχεία που τον γοήτευσαν. Φέτος, συνεργάζονται για μία ακόμα φορά στις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, αφού εκείνη έχει αναλάβει τη μουσική διδασκαλία.