Ναιιιι, παντρεύεται η Παπουτσάκη!

28.06.2012
Ηρέμησε κι αυτά τα «γκάπα» «γκούπα» που ακούγονται από το πρωί δεν είναι από την... καταστροφή του κόσμου.

Φούρνοι γκρεμίζονται σε όλες τις γειτονιές μετά την επιβεβαίωση από την ίδια την Κατερίνα Παπουτσάκη ότι παντρεύεται!!!! Ω ναι. Οι φήμες που κυκλοφορήσαν τις προηγούμενες μέρες ότι η σέξι ηθοποιός αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον (πολύ) καινούργιο της έρωτα, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά από την ίδια.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Psyhology» ανακοίνωσε ότι παντρεύεται με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Πιλαφά, απρόλο που ο έρωτας τους είναι μόλις στην αρχή. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα «αυτός είναι». Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο» δηλώνει και μας αφήνει... σπιτσλες. Και συνεχίζει: «Είναι πολύ περίεργο, βέβαια, από τη μια δεν πίστευα ότι θα το κάνω αυτό ποτέ, δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με νυφικό, ούτε ως παιδάκι… Από την άλλη, σε κάθε γάμο συγκινούμαι».

Και τι έχει τούτος ο άντρας που δεν το είχαν όλοι οι προηγούμενοι; Και πώς κατάφερε την Παπουτσάκη και δεν τον κατάφεραν οι άλλοι; Και μάλιστα στο άψε σβήσε. «Όλα γίνονται αβίαστα, όλα κουμπώνουν από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να πούμε πολλά, είναι όλα απολύτως συμβατά. Αισθάνομαι ότι έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες, με συναισθάνεται και τον συναισθάνομαι. Για αυτή τη σχέση δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κανένα…αλλά. Δεν με φοβίζει το μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί. Έχω φοβερή πίστη ότι θα είμαστε διαρκώς καλύτερα» λέει η ηθοποιός.

Ο γάμος θα γίνει στις 24 Αυγούστου σε ξωκλήσι στη Δονούσα.