Η Τζένιφερ Λόπεζ αφήνει τη δουλειά για τα παιδιά της

17.05.2012
Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες σταρ του κόσμου όμως η JLο παραμένει πρώτα από όλα μάνα.


Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ενδέχεται να μην συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν του "American Idol", όπως άφησε να εννοηθεί και η ίδια "γιατί τώρα τα παιδιά της την έχουν περισσότερη ανάγκη.

Μεταξύ των πολλών υποχρεώσεών της, η 42χρονη σταρ είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία μαζί με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας (Enrique Inglesias) –όπου παρεμπιπτόντως καλλιτεχνικός διευθυντής χρίστηκε ο αγαπημένος της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) έναντι ενός εξωφρενικού ποσού την εβδομάδα.

Όπως μεταφέρουν πηγές κοντά στη Λόπεζ, αυτό που εκκρεμεί και φαίνεται ότι θα πάει… "υπέρ πίστεως" είναι η εκ νέου συμμετοχή της στο γνωστό τάλεντ σόου.

Εξάλλου, και η ίδια η Τζένιφερ άφησε να εννοηθούν οι προθέσεις της σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλεν ντε Τζένερις (Ellen de Generis) όπου μίλησε για την τελευταία της ταινία με την συμπρωταγωνίστριά της, Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz).

"Πέρασα τέλεια τις δύο πρώτες σεζόν αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα δίδυμα έχουν φτάσει τα τέσσερα και έχουν άλλες ανάγκες. Θα πάνε και στο σχολείο φέτος και δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να λείπω πού από κοντά τους", παραδέχτηκε η ίδια η Λόπεζ και μάλλον τα είπε όλα… Ας αρχίσουν εκεί στο Idol να ψάχνουν αντικαταστάτη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα