Η Μπιγιονσέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

17.05.2012
Ποιος είπε ότι είναι όλες οι σταρ ανασφαλείς; Υπάρχουν και μερικές που δεν φοβούνται να δείξουν την πραγματική εικόνα τους.


Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται απαστράπτουσα και πάντα φροντισμένη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, όμως η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) έκανε την έκπληξη και παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ.

Η 30χρονη σταρ πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση "Ghost" στο Μπρόντγουεϊ και μετά πήγε στα παρασκήνια να συγχαρεί το καστ όπου και φωτογραφήθηκε μαζί τους με μεγάλη χαρά.

Το παράξενο βέβαια σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η Μπιγιονσέ δεν δίστασε να ποζάρει στην κάμερα παρά το γεγονός ότι δεν είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της ενώ τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα σε έναν πολύ σφιχτό ψηλό κότσο, όπως βλέπουμε σε φωτογφαφίες που δημοσιεύτηκαν στο Dailymail.com.

Κατά τα άλλα η σταρ που έγινε μανούλα τον Ιανουάριο και δηλώνει διαρκώς τον τελευταίο καιρό ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδάκια, πρόκειται οσονούπω να έρθει αντιμέτωπη με τον τυφώνα "Κιμ Καρντάσιαν" (Kim Kardashian).

Η 31χρονη ριάλιτι σταρ φέρεται να ζει και να αναπνέει μόνο για τη στιγμή που θα γίνει φίλη με την Μπιγιονσέ, ακολουθώντας το παράδειγμα των… αγοριών τους που είναι εδώ και χρόνια κολλητοί. Αμήν!

Ζωή Κίττα