Οι Μπραντζελίνα διαλέγουν το... έβδομο

17.05.2012
Μια πρόσφατη φωτογραφία του διάσημου ζεύγους μαζί με πολλά μωρά διαφόρων φυλών, άναψε τις φήμες που τους θέλουν έτοιμους να υιοθετούν ακόμη ένα παιδάκι.


Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) πρόκειται να παντρευτούν σύντομα ενώ όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένα πήραν την απόφαση –παρά την επί χρόνια άρνησή τους να το κάνουν- κυρίως επειδή τους το ζητούσαν επίμονα τα έξι παιδιά τους.

Οι Μπραντζελίνα (Brangelina) έχουν μαζί τρία βιολογικά παιδιά και τρία υιοθετημένα και όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι ετοιμάζονται να τα κάνουν… επτά.

Ο 10χρονος Μάντοξ (Maddox) είναι από την Καμπότζη, ο 8χρονος Παξ (Pax) από τα Βιετνάμ, η 7χρονη Ζαχάρα (Zahara) από την Αιθιοπία ενώ η 6χρονη Σιλό (Siloh) γεννήθηκε στη Γαλλία και τα 4χρονα δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne) στην Ναμίμπια.

Αυτή τη φορά, το διάσημο ζευγάρι εθεάθη σε ορφανοτροφείο της Μανίλα στις Φιλιππίνες όπου οδηγήθηκαν ειδικά επειδή εξέφρασαν επιθυμία να υιοθετήσουν από αυτό το σημείο της γης το επόμενο παιδί τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του ορφανοτροφείου, ο 48χρονος Πιτ και η 36χρονη αρραβωνιαστικιά του "δοκίμασαν" μερικά από τα παιδιά του ιδρύματος στην αγκαλιά τους έτσι ώστε να είναι η επιλογή τους πιο ενστικτώδης!

Και για όσους αμφισβητούν την εγκυρότητα της είδησης, υπογραμμίζουμε ότι όλα όσα περιγράψαμε συνέβησαν όντως, αλλά στο φωτογραφικό στούντιο της "δαιμόνιας" φωτογράφου Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson) η οποία ειδικεύεται στο "στήσιμο" παρόμοιων ιστοριών με διάσημους ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ζωή Κίττα