Η Τζένιφερ Λόπεζ φεύγει από το American Idol!

17.05.2012
Οι υποχρεώσεις της λατίνας σταρ είναι τόσες πολλές που δεν της αφήνουν χρονικά περιθώρια για το πάνελ του τηλεοπτκού σόου.

H Tζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έχει πολλά να συμβαίνουν στη ζωή της αυτό τον καιρό, για να ασχοληθεί ξανά με το πάνελ του American Idol.

Η σούπερσταρ που πρωταγωνιστεί στο What to Expect When You’re Expecting, ετοιμάζεται και για την περιοδεία της με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias) και τους Wisin Y Yandel τον Ιούλιο.

Φημολογείται έντονα πως δε θα μπορέσει να επιστρέψει στη θέση της στο τηλεοπτικό σόου εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

“Τρέχουν πολλά πράγματα μαζί" γράφει το περιοδικό Us Weekly. “Λυπάται που δε μπορεί να μείνει στο πάνελ, ήταν εξαιρετική εμπειρία και θα είναι πάντα ευγνώμων που το έκανε".

Η τουρνέ της θα γίνει σε 20 πόλεις στην Αμερική, τον Καναδά, και τη Λατινική Αμερική, ξεκινώντας από το Μόντρεαλ στις 14 Ιουλίου.

Πρόσφατα κέρδισε την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes για το 2012 με τους επώνυμους με τη μεγαλύτερη δύναμη (most powerful celebrities).

Ε.Σ.