Η Λονγκόρια ερωτευμένη με τον παίκτη

17.05.2012
Νέος έρωτας για τη μικροσκοπική ηθοποιό που έγινε διάσημη από την τηλεοπτική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση".


Εκτός από ηθοποιός, η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) είναι επίσης παραγωγός του ριάλιτι σόου… προξενιού "Ready for Love" και λέγεται ότι τον τελευταίο καιρό της έχει "γυαλίσει" ένας από τους υποψήφιους γαμπρούς.

Συγκεκριμένα, οι κακές γλώσσες θέλουν την 37χρονη σταρ να φλερτάρει έντονα με τον Μπεν (Ben) από τα πρώτα κιόλας δοκιμαστικά. (Στο βίντεο που ακολουθεί δείτει το διαφημιστικό σποτάκι του εν λόγω υποψήφιου που δεν αποκλείεται να βρει το ταίρι που ψάχνει μέσω του ριάλιτι σόου, αλλά πίσιω από τις κάμερες).

"Η Εύα γνώρισε τον Μπεν από τα πρώτα στάδια του σόου τον Ιανουάριο, αλλά ξαναβρέθηκαν όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη και από τότε κινούνται σαν να είναι ζευγάρι", μεταφέρουν πηγές του "National Enquirer".

"Έχουν πολλά κοινά οι δυο τους, καθώς είναι συνομήλικοι, εργατικοί, αμφότεροι από το Τέξας και… κούκλοι", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι η Εύα έχει μάλλον μετανιώσει που άφησε τον Μπεν να διαγωνιστεί και δεν τον κράτησε για τον εαυτό της!

Ωστόσο, η Λονγκόρια, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν είναι ή όχι ζευγάρι με τον Εδουάρδο Κρουζ (Eduardo Cruz) φαίνεται ότι αποφάσισε να παραμείνει επαγγελματίας και να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν όπως έρθουν.

Ζωή Κίττα