Ριάνα: Βλακεία που ποστάρω προσωπικές φωτογραφίες

02.05.2012
Με έντονη αυτοκριτική διάθεση εμφανίστηκε χθες η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, όμως χωρίς οι πράξεις της να συμφωνούν απόλυτα με τις δηλώσεις της.


"Μόλις συνειδητοποίησα πόσο χαζή φαίνομαι στις φωτογραφίες που βγάζω μόνη τον εαυτό μου", έγραψε η Ριάνα (Rihanna) δίπλα στις λήψεις που ανέβασε (!) στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος είναι γνωστή για την αγάπη της στα κοινωνικά δίκτυα και για την εμμονή της να βάζει τα 18 εκατομμύρια (!) των ακολούθων της στο Twitter προκλητικά μέσα στην προσωπική της ζωή.

Μέσω αυτών των τιτιβισμάτων της, έχουμε δει τη Ριάνα σε προκλητικές πόζες με φίλες, την έχουμε δει σε πάρτι με… ύποπτη σκόνη και φυσικά έχουμε δει όλα τα μέλη του σώματός της σε… πρώτο πλάνο και "ακάλυπτα", ουκ ολίγες φορές.

Κατά τα άλλα, η νεαρή τραγουδίστρια αυτό τον καιρό προωθεί την ταινία "Τhe Battleship" στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ στην προσωπική της ζωή διαμηνύει ένα "δικό μου θέμα" προς όλες τις κατευθύνσεις μην αφήνοντας χώρο για περαιτέρω σχόλια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα