Οι Μπραντζελίνα θέλουν ένα αεροδρόμιο στην αυλή τους

02.05.2012
Πολύ ζεστά φαίνεται να έχει πάρει το θέμα του γάμου του το διάσημο ζευγάρι που ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά, τελικά θα τη βάλουν την κουλούρα!

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αρραβωνιάστηκαν επισήμως και παρόλο που δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πού και το πότε θα παντρευτούν, οι φήμες θέλουν το μυστήριο να πραγματοποιείται στην έκταση του ζεύγους στη Νότια Γαλλία το καλοκαίρι.

Ο πύργος της οικογένειας στη γαλλική εξοχή ανακαινίζεται πυρετωδώς τους τελευταίους μήνες ενώ σύμφωνα με το περιοδικό "Grazia" ο 48χρονος σταρ έχει αναλάβει προσωπικά την όλη επίβλεψη έχοντας ήδη ξοδέψει £10 εκατομμύρια.

"Τα χρήματα δεν είναι θέμα για τον Μπραντ Πιτ, προκειμένου να γίνει σωστά αυτό που θέλει", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, συμπληρώνοντας ότι το "αφεντικό" προσφέρει τώρα παχυλά μπόνους στους εργάτες προκειμένου να είναι πιο παραγωγικοί και να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα.

"Θέλοντας να εξασφαλίσει ότι οι διάσημοι προσκεκλημένοι του θα μπορούν να φτάνουν στον χώρο και με ιδιωτικά αεροπλάνα, ο Πιτ προσπαθεί να κατασκευάσει ένα αεροδρόμιο κοντά στο σπίτι του. Όμως, δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς υπάρχουν περιορισμοί για τη συγκεκριμένη περιοχή", συνεχίζουν οι πηγές.

Εκτός από το θέμα του σπιτιού, ο Πιτ λέγεται ότι έχει αναλάβει προσωπικά και το "καυτό ζήτημα" του μενού για τη μεγάλη μέρα, έχοντας κατά νου να εξασφαλίσει τα πιο υγιεινά υλικά και τις πιο ξεχωριστές γεύσεις για την τέλεια μέρα του.

"Θέλει να είναι όλα τέλεια στο μενού και φυσικά έχει προβλέψει να το συνοδεύει κρασί από τις ξεχωριστές ποικιλίες της τοπικής παραγωγής", συνεχίζουν οι πληροφορίες τη στιγμή που άλλες φήμες θέλουν τον Μπραντ να έχει ζητήσει από τον αδελφό της καλής του, Τζέιμς Χέιβεν (James Haven) να τους παντρέψει, καθώς το παιδί είναι και… παπάς.
Η ώρα η καλή…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα