Βανδή: Μιλά για την παρεξήγηση με την Ελένη

02.05.2012
Η Ελένη Μενεγάκη και η Δέσποινα Βανδή υπήρξαν αχώριστες φίλες και μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού αποτελούσαν για πολύ καιρό την «αγία τριάδα» της ελληνικήςshowbiz. Ωστόσο, πριν δύο χρόνια η παρέα τους διαλύθηκε.

Πολλοί τότε το είχαν αποδώσει στον χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο, υποστηρίζοντας ότι Βανδή και Μπαλατσινού δεν ενέκριναν την απόφαση της φιλενάδας τους.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν, αφού καμία από τις κυρίες της παρέας δεν ήθελαν να αναφερθούν στους λόγους που σταμάτησαν, όχι μόνο να κάνουν παρέα, αλλά και να μιλάνε. Μάλιστα, κάποια στιγμή μέσα από την εκπομπή της και με αφορμή μία δήλωση της Δέσποινας ότι δεν θα έκανε ένα τρίτο παιδί, αφού η δουλειά της δεν έχει να κάνει με... τηλεθέαση, είχε προκαλέσει την αντίδρααη της παρουσιάστριας.

Δύο χρόνια μετά και η Βανδή σε συνέντευξή της στο ΟΚ, μιλάει ανοιχτά για τους λόγους της παρεξήγησης και που πια δεν κάνει παρέα με την Ελένη.

«Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε» και συνεχίζει: « Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό, το πήρε άσχημα, αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε. Δεν έχω κακία μέσα μου για κανέναν. Αν κρατάς κακία δεν είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Είπα κάτι δημόσια, που το έλεγα για πλάκα και σε εκείνη. Της το εξήγησα, το κατάλαβε. Καμιά φορά όμως χάνεσαι με ανθρώπους. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την Ελένη. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά».

Ποια ήταν η περίφημη αυτή δήλωση που έφερε την παρεξήγηση, δεν μας την αποκάλυψε....