Πώς προετοιμάστηκε για τη γέννα η Μπιγιονσέ;

02.05.2012
Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρω από την εγκυμοσύνη αλλά και τη γέννα της διάσημης τραγουδίστριας η οποία έρχεται τώρα να ρίξει λίγο… αλατοπίπερο στο ρεπορτάζ!

Αφού αποκάλυψε ότι κουρεύεται μόνη της, η Μπιγιονσέ (Beyonce), η οποία παρεμπιπτόντως ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό "People", προχώρησε και σε άλλες λεπτομέρειες.

Η 30χρονη τραγουδίστρια ομολόγησε ότι πέρασε από ένα "γενικό" ρεκτιφιέ πριν φέρει στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα της, Μπλου Άιβι (Blue Ivy) τον Ιανουάριο.

"Έκανα κερί στα φρύδια μου, έφτιαξα μανικιούρ και πεντικιούρ, πήγα στο κομμωτήριο και είχα πάντα κοντά μου το λιπ γκλος μου", παραδέχτηκε η Μπιγιονσέ, η οποία όμως τόνισε ότι παρά την προσπάθειά της, το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

"Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη στον τοκετό, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας", αποκάλυψε η σταρ συμπληρώνοντας ότι σχεδόν δεν αναγνώρισε τον εαυτό της όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη μετά τη γέννα, αλλά η εσωτερική δύναμη που ένιωσε ήταν κάτι που δεν μπορεί να περιγράψει.

Κατά τα άλλα, η διάσημη σταρ έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο μηδέν. Θεωρεί μάλιστα ότι ο θηλασμός τη βοήθησε πολύ, συνιστώντας τον ανεπιφύλακτα σε όλες τις μαμάδες του κόσμου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα