Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ζευγάρι με τη Γουίτνεϊ Χιούστον!

30.04.2012
Σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον του Τζάκσον, εκείνος και η Γουίτνεϊ ήταν μαζί για λίγο καιρό, αλλά μοιράστηκαν το απόλυτο πάθος!

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και η Γουίτνεί Χιούστον (Whitney Houston) είχαν ένα απολύτως κρυφό δεσμό.

Ο Βασιλιάς της Ποπ πέθανε το 2009 ενώ η Γουίτνεϊ νωρίτερα μέσα στο χρόνο, απο πνιγμό στο δωμάτιό της, ενώ μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης βρέθηκαν στον οργανισμό της.

Σύμφωνα με τον σωματοφύλακα του Μάικλ, Ματ Φίντες (Matt Fiddes) οι δυο τους απόλαυσαν ένα παθιασμένο φλερτ πριν εκείνη παντρευτεί τον Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) το 1993, και κράτησαν το δεσμό τους κρυφό. Ο Ματ επιμένει ότι ο Μάικλ δεν την ξεπέρασε ποτέ.

“Μία από τις πολλές ιστορίες πουδεν έχει ποτέ ειπωθεί για τον Μάικλ είναι η σχέση του με τη Γουίτνεϊ” δήλωσε στην εφημερίδα The Sun.

“Γνωρίστηκαν και ήταν οι δύο μεγαλύτεροι καλλιτέχνες στον πλανήτη, που συνεργάζονταν με τα ίδια άτομα και κυκλοφορούσαν στον ίδιο κύκλο. Αμέσως υπήρξε σύνδεση καθώς καταλάβαιναν ο ένας την φήμη και τις προτεραιότητες του άλλου. Η Γουίτνεϊ είχε μετακομίσει στο ράντσο του Μάικλ και είχαν ένα σύντομο έρωτα σαν κάθε νεαρό ζευγάρι. Ξέρω ότι όταν τελείωσε ο Μάικλ ευχόταν να υπήρχε συνέχεια και ξέρω πως ήθελε να την παντρευτεί. Το ονειρευόταν.”

Έμειναν μαζί για δύο μονο βδομάδες και όταν χώρισαν δεν ξαναείδαν ο ένας τον άλλον για πολλά χρόνια, μέχρι το 2001 που διοργανώθηκαν διάφορες συναυλίες στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης προς τιμή της 30ης επετείου του Μάικλ στα μουσικά δρώμενα. “Οταν είδαν ο ένας τον άλλον αγκαλιάστηκαν και ψιθύρισαν πόσο αγαπιούνται” δήλωσε ο Ματ.

Ε.Σ.