Ο γιος της Λιζ Χάρλεϊ οργανώνει τον γάμο της

30.04.2012
Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η 46χρονη σχεδιάστρια μόδας και μάλιστα έχει βρει τον τέλειο διοργανωτή.


Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) και ο Σέιν Γουορν (Shane Warne) αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και δηλώνουν τρισετυτυχισμένοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου, όμως δεν κρύβει ότι οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει δειλά δειλά με τον 10χρονο γιο της, Ντάμιαν (Damian) να πρωτοστατεί.

"Ο Ντάμιαν θέλει να οργανώσει τα πάντα. Βέβαια, δική μας προτεραιότητα είναι να γνωριστούμε όλοι καλύτερα μεταξύ μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν", αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό "Gala" η 46χρονη Χάρλεϊ η οποία για χάρη του 42χρονου άσσου του κρίκετ χώρισε τον σύζυγό της, Ινδό επιχειρηματία Αρούν Ναγιάρ (Aroun Nayar).

Ο Γουορν έχει τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του ενώ ο Ντάμιάν είναι μοναχοπαίδι.

"Ο Σέιν έχει συνηθίσει να χειρίζεται τρία παιδιά, οπότε ένα παραπάνω δεν κάνει διαφορά. Για μένα, όμως, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Νιώθω ότι έχω κάνει εντατικά μαθήματα στην εφηβεία", συνεχίζει η Λιζ, τονίζοντας ότι είναι πολύ τυχερή αφού τα τρία παιδιά του καλού της είναι "αξιαγάπητα" και τη φωνάζουν ήδη "Μ2", δηλαδή "Μαμά 2". Άντε, καλά στέφανα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα