Ανήσυχη για την "πατάτα" με το πόδι η Αντζελίνα

09.03.2012
Σε δύσκολη θέση λέγεται ότι βρίσκεται η διάσημη πολύτεκνη μαμά, καθώς νιώθει ότι ο απόηχος της εμφάνισής της στα βραβεία Όσκαρ βαραίνει εναντίον της.


Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε "περίγελος" από πολλούς όταν εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τα βραβεία της Ακαδημίας του κινηματογράφο φορώντας μια μαύρη τουαλέτα Atelier Versace με ένα τεράστιο σκίσιμο στο δεξί πόδι, το οποίο όμως δεν έλεγε να μαζέψει μέσα με τίποτα. Αντίθετα μάλιστα.

Ακόμη και όταν ανέβηκε στη σκηνή να παρουσιάσει δύο βραβεία, η 36χρονη σταρ τόνιζε υπερβολικά –μέχρι και άκομψα- το μπουτάκι που έγινε "ανέκδοτο" και απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο Twitter σε χρόνο μηδέν. Με όλα όσα αυτό συνεπάγεται…

Τώρα, και καθώς το θέμα έχει καταλαγιάσει, η Τζολί φέρεται ιδιαίτερα αγχωμένη από την εικόνα που έχει πια για αυτή όλος ο κόσμος.

"Αυτό που την έχει ταράξει περισσότερο είναι η υποψία ότι οι θαυμαστές της δεν τη θεωρούν πια… κουλ", υποστηρίζουν πηγές του περιοδικού "Grazia", συμπληρώνοντας ότι έπαψε πια να νιώθει "η αρχόντισσα του κόκκινου χαλιού".

"Ακόμη και σήμερα, η Αντζελίνα δεν μπορεί να χωνέψει ότι έγινε ο περίγελος σε όλη την υφήλιο. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς η απόφασή της να κάνει αυτή την εμφάνιση γύρισε μπούμεραγκ εναντίον της", συνεχίζει το δημοσίευμα του "Grazia" και αν κρίνουμε από την τελευταία, χθεσινή της εμφάνιση, μάλλον η Άντζι έχει μπει σε μια διαδικασία "συμμαζέματος".

Η Τζολί παραβρέθηκε χθες στην 3η ετήσια σύνοδο των γυναικών του κόσμου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και ίδιο χρώμα σακάκι που παρότι της πήγαινε σίγουρα –ακόμη και τσουβάλι να φορέσει θα είναι κούκλα (!)- είναι σαφώς πολύ πολύ συντηρητικό. Αλλά σίγουρα και πιο… ασφαλές.

Κατά τα άλλα, και για όσους αναρωτιούνται γιατί άραγε χώρισε η Αντζελίνα από τον δεύτερο σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton), την απάντηση έδωσε η πρώτη σύζυγος εκείνου, Μελίσα ντεΜπιν-Πάρις (Melissa deBin-Parish).

"Η Αντζελίνα ήθελε διακαώς οικογένεια και πολλά παιδιά, ενώ εκείνος δεν ήθελε και με τον καιρό το όλο πράγμα ξέφτισε", αποκάλυψε η πρώτη κυρία Θόρντον για την… διάδοχό της. Έστω… Έτσι, για την ιστορία…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα