Η απάντηση της Ρούλας στις σπόντες της Καραβάτου

09.03.2012
Δεν πάει καιρός από τότε που είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να τα βάζει με τα «ιερά τέρατα» της τηλεόρασης όπως η Ρούλα Κορομηλά, λέγοντας

Δεν πάει καιρός από τότε που είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να τα βάζει με τα "ιερά τέρατα" της τηλεόρασης όπως η Ρούλα Κορομηλά, λέγοντας ( έτσι για να τα θυμηθούμε) στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Βράδυ": "Mπροστά στη Mενεγάκη, στη Pούλα και στον Aρναούτογλου εγώ κάθομαι προσοχή, γιατί οι άνθρωποι έχουν μια λαμπρή πορεία σε ένα χώρο που τώρα που τον ζω κι εγώ, βλέπω τις δυσκολίες του. Παρ’ όλα αυτά, δεν θαυμάζω κανέναν από αυτούς, ούτε νιώθω δέος απέναντί τους, γιατί όταν βλέπω κάποιον με δέος, τον φοβάμαι!", είπε χαρακτηριστικά το Κατερινάκι, που γενικά άφησε να εννοηθεί ότι η Ρούλα Κορομηλά δεν την είχε υποστηρίξει στην απομάκρυνση της από τον Alpha.

Γενικά η Ρουλίτσα προσπάθησε να την προσεγγίσει μετά τη συνέντευξη της, πράμα που δεν πέτυχε ιδιαίτερα.

"Αν έχω κάτι με κάποιον άνθρωπο, ή υπήρξε κάποια παρεξήγηση ή εξέλαβε κάτι που εγώ δεν το κατάλαβα, θα τον πάρω τον ίδιο τηλέφωνο και θα προσπαθήσω να τον συναντήσω για να τα λύσουμε αυτά τα πράγματα. Την Κατερίνα την καταλαβαίνω και την κατανοώ. Όταν χάνεις τη δουλειά σου τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Νομίζω ότι θα μιλήσω με την ίδια κάποια στιγμή ή δεν θα μιλήσω. Καταλαβαίνει απόλυτα", είπε η Ρούλα Κορομηλά στην κάμερα της Πρωινής Μελέτης.

Άραγε ξέρει η Ρουλίτσα τι θα γίνει και να θα δούμε το Κατερινάκι με εκπομπή; "Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Για ότι λέγεται και γράφεται δεν θα σας απαντήσω ποτέ", λέει η παρουσιάστρια. Το μέλλον θα δείξει λοιπόν αν τα κορίτσια θα τα βρουν ή όχι!

Ελένη Αναστασάκη