Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Τζορτζ Κλούνεϊ

09.03.2012
Φήμες θέλουν τον πιο διάσημο αμετανόητο εργένη της σόουμπιζ να ετοιμάζεται για απογόνους. Λες η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) να είναι η γυναίκα που θα καταφέρει το ακατόρθωτο;


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) έχει υπάρξει παντρεμένος στο παρελθόν, αλλά έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν θέλει να το ξαναδεί το… έργο!

Όταν μάλιστα η κουβέντα γυρίζει στα παιδιά, τότε ο 50χρονος σταρ είναι απόλυτος: "Όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω".

Όλα αυτά όμως, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξουν.

Μπορεί ο Τζορτζ να "σχόλασε" την πρώην, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis), όταν εκείνη άρχισε να ανοίγει το στοματάκι της αποκαλύπτοντας τα όνειρά της για οικογένεια, αλλά φαίνεται ότι η νυν αγαπημένη του έχει έρθει απρόσμενα κοντά στο επόμενο βήμα.

Πληροφορίες του περιοδικού "In Touch" αναφέρουν ότι η 32χρονη πρώην παλαίστρια, είναι "τρελή και παλαβή" για τον Τζορτζ της και παρόλο που γνώριζε πολύ καλά από την αρχή ότι ο καλός της δεν είναι για… σπίτι, τώρα νιώθει όχι μόνο έτοιμη να γίνει μάνα, αλλά και τον Τζορτζ ένα βήμα πριν τον τίτλο του τέλειου πατέρα.

Και μάλιστα, όπως μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού, αυτά που νιώθει και ονειρεύεται η Στέισι μόνο αβάσιμα δεν είναι αφού η όλη συζήτηση περί παιδιών –παραδόξως πώς- δεν ξεκίνησε από εκείνη.

"Ο Τζορτζ ήταν εκείνος που ανέφερε πρώτος το θέμα και φυσικά η Στέισι πιστεύει ότι είναι η τέλεια ιδέα", υποστηρίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι ο Κλούνεϊ δεν σταματά να λέει στην αγαπημένη του πόσο τέλεια είναι για εκείνον.

Κατά τα άλλα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε πρόσφατα και για πρώτη φορά σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο, ομολογώντας ότι "δεν του καίγεται καρφάκι".

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η γυναίκα που μπορεί να λέει ότι υπήρξε "κυρία Κλούνεϊ" από το 1989 μέχρι το 1993 είναι η ηθοποιός Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam), η οποία από το 1998 μέχρι και σήμερα είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς "Mad Men", Τζον Σλάτερι (John Slattery).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα